Skip to Content

Brusselse Atomium is ‘geheime’ locatie Cubanisto x Boiler Room party

Lefto zet Belgisch en internationaal talent op 7 april in de kijker

Cubanisto, het bier met rumsmaak van AB InBev en het wereldwijde muzieknetwerk Boiler Room onthullen vandaag het Atomium als ‘geheime’ locatie voor hun exclusieve party op 7 april as. Hiermee maken zij een sterk statement. Het Atomium is immers ‘het’ Brusselse en Belgische symbool bij uitstek en een unieke plaats om de door Lefto geselecteerde underground DJ’s en het elektro-muziektalent van het moment aan het publiek voor te stellen. In het Atomium zorgt visual artist Romain Tardy voor een visuele trip met zijn licht performance.

Het mysterie achter het Cubanisto masker onthult vandaag een tip van de sluier met de bekendmaking van het Atomium als podium voor de line-up van de Cubanisto x Boiler Room party.

Curator van het event is de internationaal vermaarde Brusselse DJ Lefto. Hij selecteerde voor de show Pomrad, het alter ego van de Antwerpse keyboardspeler, producer en live performer Adriaan van de Velde. Verder maken ook het Belgische-Jamaicaanse-Poolse elektronisch wonderkind Ashley Morgan of LTGL (Living The Good Life) en de Amerikaanse hip hop producer Sam Baker, beter gekend onder zijn artiestennaam Samiyam hun opwachting.

Naast het aantreden van enkele van de meest beloftevolle muziektalenten, krijgt de Cubanisto x Boiler Room party een extra dimensie met het visuele werk van Romain Tardy. Deze in Brussel werkende Parijzenaar neemt het publiek mee in een geestverruimende visuele trip.

De Cubanisto x Boiler Room party belooft een audiovisuele totaalbeleving, die simultaan in het Atomium door een select publiek, als via video-stream online gevolgd kan worden.

Contacteer ons
Korneel Warlop Woordvoerder, AB Inbev
Korneel Warlop Woordvoerder, AB Inbev
Over Cubanisto